Hotelul AVANI Deira Dubai este situat in zona originală, cu cea mai mare diversitate culturală din Dubai, la doar 10 minute de cartierul central de afaceri și la 4 km de aeroportul internațional din Dubai și de souk-urile renumite de aur și mirodenii. Stația de metrou Abu Baker este situată convenabil langă proprietate, iar hotelul este bine plasat pentru ca oaspeții să poată explora străzile șerpuitoare vibrante din Deira și din zona istorică Creek, unde pot găsi taxiuri locale de apă "Abra". Oaspeții beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi in intreaga proprietate.

Camerele Hotelului AVANI Deira Dubai oferă lumină naturală și dotări moderne, precum TV cu ecran plat, iPod docking station și seif. Includ și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Suitele oferă o cameră de zi, acces gratuit la lounge-ul executive si transfer de la/la aeroport.

La restaurantul unde se poate lua masa pe tot parcursul zilei este oferit in fiecare zi un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot lua masa sau se pot relaxa și la localul Spectators.

Oaspeții beneficiază de acces la sala de gimnastică dotată cu echipament de ultimă generație de la AVANI și la piscina amplasată pe acoperiș, disponibilă pe tot parcursul anului.

Acest hotel este situat in zona animată Deira din Dubai. Aeroportul international din Dubai, Dubai Creek si souk-urile se află la mai putin de 10 minute cu masina. La complexul de afaceri Dubai World Trade Centre si la centrul comercial Dubai Mall se poate ajunge cu mașina in 20 de minute.

Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer la centrele comerciale Dubai Outlet Mall si Al Ghurair Mall. Mirdiff City Centre si Deira City Centre se numără printre alte puncte de atractie.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - DUBAI 2024-2025 (WIZZAIR) Bucuresti - DUBAI; Taxe de aeroport; Avion DUBAI - OTOPENI 2024-2025 (WIZZAIR) DUBAI - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Avani Deira Dubai Hotel, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta