ITINERAR

 

Ziua 1. Bucuresti – Dubai (zbor)

Seara, check-in si imbarcare pe Aeroportul International Otopeni, Bucuresti pentru zborul de noapte cu destinatia Dubai.

 

Ziua 2. Dubai – Melbourne

Îmbarcare pe zborul cu destinatia Melbourne, Australia.

 

Ziua 3. Melbourne

Sosire in Melbourne si intâlnire cu ghidul si reprezentantul local. Transfer la hotel. Ziua este libera pentru odihna pentru pentru explorarea orasului pe cont propriu. Orasul Melbourne este unul dintre cele mai vibrante orase ale Australiei, locul in care istoria si modernul se intâlnesc, fiind punctul ideal pentru a porni intr-o noua aventura. Seara, cazare la hotel Vibe Hotel Melbourne 4* sau similar, in zona Melbourne.

 

Ziua 4. Melbourne

Mic dejun. Tur de oras pietonal, ce include principalele obiective ale orasului, apoi oprire la Melbourne Skydeck – aflata la inaltimea de aproximativ 300 metri pentru a admira panorama orasului. Seara, cazare la hotel Vibe Hotel Melbourne 4* sau similar, in zona Melbourne.

 

Ziua 5. Melbourne – Great Ocean Road - Melbourne

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata explorarii celebrului traseu Great Ocean Road in cadrul caruia se va vizita zona de coasta, cu plaje de o frumusete aparte, cu fermecatoarele orase de pe malul marii, dar si celebrul grup de stânci numit 12 Apostoli (astazi pot fi vazuti doar 8 stânci din cele 12, restul fiind distruse de apa oceanului). Retur in Melbourne. Seara, cazare la hotel Vibe Hotel Melbourne 4* sau similar, in zona Melbourne.

 

Ziua 6. Melbourne – Insula Phillip si Maru Wildlife Park*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a vizita orasul pe cont propriu sau optional* vizita la Insula Phillip – casa celei mai mai mari colonii de pinguini din lume si la Maru Wildlife Park, unde se pot admira koala, canguri, wombat, diavoli tasmanieni si multe alte animale din fauna locala. Seara, cazare la hotel Vibe Hotel Melbourne 4* sau similar, in zona Melbourne.

 

Ziua 7. Melbourne – Cairns

Mic dejun. Transfer la Aeroportul Intenational din Melbourne pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Cairns. Orasul Cairns este considerat poarta catre Marea Bariera de Corali, fiind unul dintre cele mai vizitate orase ale Australiei. Sosire si transfer la hotel. Seara, cazare la hotel Rydges Esplanade Cairns 4* sau similar, in zona Cairns.

 

Ziua 8. Cairns – Marea Bariera de Corali

Mic dejun. Îmbarcare pe vasul cu podea de sticla pentru iesire in larg si a vizita cel mai mare sistem de recif de corali din lume: Marea Bariera de Corali. Turul include opriri pentru snorkeling si diving pentru a admira fermecatoare viata submarina. Prânzul este inclus pe vas. Retur in Cairns. Seara, cazare la hotel Rydges Esplanade Cairns 4* sau similar, in zona Cairns.

 

Ziua 9. Cairns – Kuranda - Cairns

Mic dejun. Plecare spre Kuranda. Turul de astazi include o plimbare cu telecabina deasupra padurii tropicale din Australia, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, se viziteaza cascada Barron, dar si o plimbare cu trenul istoric pe ruta ce leaga orasele Cairns de Kuranda din anul 1891. Seara, cazare la hotel Rydges Esplanade Cairns 4* sau similar, in zona Cairns.

 

Ziua 10. Cairns – Sydney

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International din Cairns pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Sydney. Sosire in Sydney si tur de oras pietonal ce include principalele obiective ale orasului. Seara, cazare la hotel Vibe Hotel Darling Harbour 4* sau similar, in zona Sydney.

 

Ziua 11. Sydney – Blue Mountains - Sydney

Mic dejun. Se viziteaza Blue Mountains (Muntii Albastri) recunoscuti pentru crestele inalte si grupul de stânci numit „Trei Surori”. Turul include si vizitarea Parcului Fearherdale ideal pentru a descoperi peste 2000 de specii de animale native. Retur in Sydney. Seara, cazare la hotel Vibe Hotel Darling Harbour 4* sau similar, in zona Sydney.

 

Ziua 12. Sydney, AUSTRALIA – Queenstown, NOUA ZEELANDA - Walter Peak Farm*

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International din Sydney pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Queenstown, Noua Zeelanda. Întâlnire cu ghidul local si tur panoramic al orasului. Transfer la hotel si timp liber sau optional*, croaziera si cina la Walter Peak Farm. Seara, cazare la hotel Ramada Queenstown 4* sau similar, in zona Queenstown.

 

Ziua 13. Queenstown - Milford Sound - Queenstown

Mic dejun. Se viziteaza fiordul Milford Sound unde pot fi admirate peisaje de o  frumusete aparte. Îmbarcare la bordul vasului de croaziera pentru a putea explora zona in detaliu, dar si pentru a afla mai multe detalii despre cascadele si monumentele naturale din zona. Retur in Queenstown. Seara, cazare la hotel Ramada Queenstown 4*sau similar, in zona Queenstown.

 

Ziua 14. Queenstown - Valea Gibbson*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si pentru a descoperi orasul pe cont propriu sau optional*, excursie in valea Gibbson pentru un tur al cramelor si degustari de vin. Seara, cazare la hotel Ramada Queenstown 4*sau similar, in zona Queenstown.

 

Ziua 15. Queenstown - Auckland

Mic dejun. În prima parte a zilei, plimbare cu telecabina pentru a admira panorama orasului Queenstown. Transfer la Aeroportul International din Queenstown pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Auckland. Sosire in Auckland si timp liber la dispozitie. Seara, cazare la hotel Travelodge Lodge Wynyard Quarter 4* sau similar, in zona Auckland.

 

Ziua 16. Auckland – Matamata – Rotorua *

Mic dejun. Plecare spre Matamata pentru a vizita platourile de filmare ale celebrei serii Hobbit. Turul continua cu vizitarea capitalei geotermale a Noii Zeelande: orasul Rotorua. Tur panoramic al orasului si timp liber pentru relaxare si pentru a descoperi oras pe cont propriu. Optional*, se poate lua parte la un spectacol si cina in stil traditional Māori. Seara, cazare la hotel Ibis Rotorua 3* sau similar, in zona Rotorua.

 

Ziua 17. Rotorua – Waitomo – Auckland

Mic dejun. Plecare spre Waitomo, casa celebrelor pesteri cu viermi fluorescenti (glow-worms). Alaturi de ghid se vor explora pesterile si va oferi informatii despre insectele bioluminescente ce traiesc in acestea. Transfer catre Auckland. Seara, cazare la hotel Travelodge Lodge Wynyard Quarter 4* sau similar, in zona Auckland.

 

Ziua 18. Auckland – Bucuresti

Mic dejun. În prima parte a zilei, tur pietonal al orasului Auckland ce include principalele obiective turistice. Seara, transfer la Aeroportul International din Auckland pentru check-in si imbarcarea pe zborul cu destinatia Bucuresti.

 

 

Servicii neincluse in pret:

• Asigurare medicala si storno

• Bacsis pentru ghizi: 7 USD/ persoana/ zi

• Taxe de viza:

Taxa pentru procesare viza Australia - 25 Eur/ persoana

Taxa pentru procesarea certificatului electronic NZeTA pentru Noua Zeelanda - 15 Eur/ persoana (ATENTIE! Taxa de procesare nu include taxa certificatului, ci doar procesarea lui)

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

Exclusie la Insula Phillip si Maru Wildlife Park - 189 Eur/ persoana

Croaziera si cina la Walter Peak Farm - 119 Eur/ persoana

Excursie in valea Gibbson pentru un tur al cramelor si degustari de vin - 29 Eur/ persoana

Spectacol si cina in stil traditional Māori - 179 Eur/ persoana

Pachet 4 excursii optionale: 469 Eur/ persoana (se poate rezerva doar in avans, in agentie)

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Australia si Noua Zeelanda, Toate locatiile, Australia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta